درمان توله سگ ضعیف

درمان توله سگ ضعیف
1
(1)

ضعف و بی‌اشتهایی یکی از مشکلات رایج حیوانات خانگی برشمرده می‌شود که نگرانی زیادی را ایجاد می‌کند. بی‌اشتهایی و کم غذایی در طولانی مدت خطرات زیادی را به همراه دارد و موجب بی‌حالی و ضعف شدید حیوان می‌شود. در صورت ادامه‌دار شدن وضعیت حتماً باید به دامپزشک مراجعه کنید تا دوست پشمالوی خود را از دست ندهید.

توله سگ به دلیل بینه ضعیف‌تری که دارد سریع‌تر مریض می‌شود و نیازمند توجه و مراقبت بیشتری است. معمولاً در نوع رفتار سگ و کم شدن بازیگوشی او می‌توان به این نکته پی برد که مشکلی دارد یا نه؟ به طور مثال سگ‌های بیمار بیشتر می‌خوابند و حوصله بازی کردن ندارند. در ادامه به بررسی درمان توله سگ ضعیف و درمان بی‌حالی و بی‌اشتهایی توله سگ می‌پردازیم.

بی‌حالی و غذا نخوردن توله سگ

بی‌حالی و غذا نخوردن توله سگ

علت بی‌حالی و غذا نخوردن توله سگ

در ابتدا بهتر است که توله سگ خود را به خوبی بشناسید و با عادت‌های او آشنا باشید. دقت به ساعات بیداری و خوراکی‌های مورد علاقه او تأثیر زیادی دارد و به راحتی می‌توانید بفهمید که سگ شما بی‌اشتها شده است یا نه؟ سگ‌ها هم همانند انسان‌ها شخصیت‌های مجزا دارند و احساسات متفاوتی را تجربه می‌کنند. اگر توله سگ شما دیگر تمایلی به خوراکی‌های مورد علاقه‌اش ندارد و ساعات زیادی را خواب است حتماً مشکلی برای این کوچولوی پشمالو به وجود آمده است. در ادامه علت بی‌حالی و بی‌اشتهایی توله سگ را معرفی می‌کنیم:

علت بی‌حالی و غذا نخوردن توله سگ

علت بی‌حالی و غذا نخوردن توله سگ

  • افسردگی و تغییر روحیه

اگر توله سگ به تازگی به جمع خانواده شما اضافه شده است، احتمال دارد که مشکلات روحی پیدا کرده باشد و برای آشنا شدن با محیط و خانواده جدید نیاز به زمان دارد. در بعضی مواقع اگر سن توله سگ زیر دوماه باشد، جدایی از مادر برای او دشوار است و نیاز به کمک دارد تا بتواند با شرایط جدید آشنا شود.

به همین دلیل دقت به روحیه سگ اهمیت زیادی دارد و باید سعی کنید وقت بیشتری با او بگذرانید. خوردنی‌های جایگزین شیر مادر در اختیارش بگذارید و از غذا‌های نرم استفاده کنید. البته با مشورت دامپزشک غذا‌های کنسروی مخصوص توله سگ نیز وجود دارد.

  • درد جسمی

چون حیوانات خانگی قادر به گفتن مشکلات خود نیستند، شما مجبورید از نوع رفتار آن‌ها پی به درد و مشکلات جسمی او ببرید. اگر توله سگ شما مشکلی در راه رفتن دارد و یا ناله می‌کند و زوزه می‌کشد ممکن است درد جسمی داشته باشد. با طولانی شدن این روند یا تکرار شدن آن حتماً به دامپزشک مراجعه کنید تا سریع‌تر مشکل جسمی دوست کوچک شما مشخص شود.

پیگیری چکاپ ماهیانه به خصوص در تولگی اهمیت بالایی دارد. بازدید منظم دامپزشک موجب می‌شود که به مشکلات توله سگ شما آگاهی پیدا کند و اگر مشکلات ارثی یا بیماری خاصی دارد، تشخیص دهد.

  • مسائل گوارشی

یکی از مشکلات رایج توله سگ‌ها مسائل گوارشی است. توله سگ‌ها به دلیل شیطنت و بازیگوشی، خوردن تمام وسایل خانه را امتحان می‌کنند! مثل خوردن لنگه کفش، دستمال کاغذی، دمپایی روفرشی و…. شما باید دقت کنید که اسباب بازی‌های مناسب را برای او تهیه کنید که قابل خرد شدن نباشد.

البته امروزه اسباب‌بازی‌های پت‌ها بسیار گسترده‌تر است و حتی در ساخت آن از پلاستیک‌های قابل هضم استفاده می‌شود. در هنگام دندان درآوردن او تمام لوازم خانه را امتحان می‌کند و دندان می‌گیرد. معمولاً در صورت خورد لوازم غیرقابل هضم آن را بالا می‌آورد.

اگر توله سگ شما به صورت مداوم اسهال یا استفراغ داشته باشد حتماً به دامپزشک مراجعه کنید. مشکلات گوارشی را دامپزشک به وسیله سونوگرافی می‌تواند تشخیص دهد.

  • بلوغ سگ

اغلب سگ‌ها در سنین زیر یک سال هنوز توله محسوب می‌شوند و در حال رشد هستند. حتی مراحل واکسینه شدن آن‌ها ادامه دارد و باید مدام تحت نظر پزشک باشند. به همین خاطر سگ‌های زیر یک سال احتمال مریض شدن آن‌ها بیشتر است تا به طور کامل بدنشان در مقابل مریضی مقاوم و واکسینه شود. در سنین ۶ ماهگی تا ۸ ماهگی بسته به نژاد و جثه سگ به بلوغ می‌رسد که در واقع رشد سگ متوقف می‌شود.

در بعضی موارد دوران بلوغ سگ به دلیل ترشح هورمون‌ها روی خلقیات او تأثیر می‌گذارد و احتمال بدغذایی سگ وجود دارد. به همین دلیل مشورت شما با دامپزشک به شما کمک می‌کند تا در صورت بروز رفتار‌های خشن یا تغییر رفتار به شما کمک کند. طولانی شدن بدغذایی‌های سگ موجب ضعف و بی‌حالی او می‌شود و احتمال مبتلا شدن به بیماری وجود دارد.

  • اضافه وزن سگ

حیوانات خانگی پیوسته باید رژیم غذایی خاصی را داشته باشند. به‌علاوه سگ‌ها علاقه زیادی به تحرک و پیاده‌روی دارند به همین دلیل باید یه برنامه مداوم ورزشی داشته باشند تا دچار اضافه وزن نیز نشوند. رعایت این شرایط به عهده شماست. سعی کنید در ساعات کم تردد، سگ خود را به پیاده‌روی نیم ساعته تا یک ساعته ببرید.

چاقی توله سگ‌ها به دلیل درحال رشد بودن، کمتر رخ می‌دهد اما به هرحال اضافه وزن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. از دادن خوراکی‌های شیرینی یا غذا‌های چرب خودداری کنید و سعی کنید وعده‌های مقوی اعم از پروتئین و سبزیجات برای او در نظر بگیرید.

 

درمان بیماری توله سگ

در ابتدا شما باید مریضی توله سگ خود را به کمک دامپزشک تشخیص بدهید تا بتوانید درمان بیماری او را شروع کنید. درمان بی‌حالی و بی‌اشتهایی توله سگ کار چندان دشواری نیست. به شرط اینکه بیماری او پیچیده و ارثی نباشد. علت‌های متنوعی برای بیماری‌های سگ وجود دارد که باید از روش‌های کم هزینه و کم عارضه بهره گرفت. در بسیاری از موارد ضعف و غذا نخوردن سگ با سرم تراپی حل می‌شود.

واکسینه شدن به موقع توله سگ به او کمک می‌کند تا در مقابل انواع بیماری‌ها مانند هاری یا انگل‌ها مصون بماند. همچنین معاینه دامپزشک هم شما را در جریان روند سلامتی او قرار می‌دهد. امروزه با پیشرفت علم دارو‌های تقویتی و ویتأمین‌های زیادی وجود دارد که با مشورت دامپزشک می‌توانید بی‌اشتهایی توله سگ خود را درمان کنید.

 

جمع‌بندی

علت بی‌حالی و غذا نخوردن توله سگ متنوع است و به عوامل زیادی بستگی دارد که در این مقاله به بررسی بخشی از موارد پرداختیم. به طور کلی در طول زمان شما به راحتی تغییر رفتار حیوان خانگی خود را تشخیص می‌دهید و از عادت‌های غذایی او مطلع می‌شوید. اگر از سر بازیگوشی و لجبازی غذای خود را نخورد بعد از مدتی یاد می‌گیرد که حرف شما را گوش بدهد و سرپیچی نکند.

غذا نخوردن توله سگ در توله مدت باعث از دست رفتن وزن او و ضعف شدید می‌شود و باید توسط دامپزشک مورد بررسی قرار بگیرد. انجام آزمایش‌های خون هم در این زمینه به کار می‌رود تا سریع‌تر مشکل توله سگ تشخیص داده شود. در بیشتر مواقع با زدن یک سرم توله سگ شما بهبود پیدا می‌کند.

توله سگ ضعیف

توله سگ ضعیف

این مقاله چقدر مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید

میانگین امتیاز: 1 / 5. تعداد رأی: 1

اولین کسی باشید امتیاز میده!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اولین navigation menu here خود را ایجاد کنید
سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟