برای درمان کنه سگ چه باید کرد؟ این سؤال پر تکرار از سوی مشتریان بارها و بارها مطرح میشود. برای درمان و بهبود این قبیل مشکلات باید ابتدا در خصوص شناسایی آن در بدن سگ مطالعاتی داشته باشید. به این ترتیب انتخاب روش درمانی مناسب برای آن سادهتر میشود. اگر از یک سگ نگهداری میکنید، باید راههای تشخیص و درمان خانگی کنه سگ را بدانید. در ادامه همراه ما باشید تا مطالب بیشتری را در این باره در اختیار شما قرار دهیم:

علائم کنه در بدن سگها چیست
علائم کنه در بدن سگها
برای این که بدانید برای درمان کنه سگ چه باید کرد، ابتدا باید به علائم وقوع آن توجه داشته باشید. برخی از این علائم را در زیر مشاهده میکنید:
- ریزش موهای سگ یکی از مهمترین علائمی است که در این خصوص مطرح میشود. با مشاهده ریزش موی سگ باید به وجود این آسیبها در بدن سگ پی ببرید.
- در صورتی که سگ شما دچار عفونتهای باکتریایی و قارچی شده باشد، باید به این مشکلات پی ببرید.
- یکی از عوارض کنه در سگ، وجود لکههای پوستی روی بدن سگ است.
- اگر پوست بدن سگ شما قرمز شده است، این موضوع بیانگر وجود کنه در بدن سگ است.
- شوره سر سگ نیز در میان این نشانهها قرار میگیرد. به این ترتیب وجود کنه در بدن سگها اثبات میشود.
روشهای درمان کنه در بدن سگ
اما برای درمان کنه سگ چه باید کرد؟ بهتر است بدانید این روشهای درمانی به صورت طبیعی و خانگی مورد استفاده قرار میگیرند. در صورتی که این درمانها برای سگ شما کارایی داشته باشند، دیگر نیازی به مراجعه به دامپزشک نخواهید داشت. اما در صورتی که این روشها در از بین بردن کنه کارایی نداشتند، باید حتماً به دامپزشک مراجعه کنید. در این روشهای خانگی از مواد سادهای استفاده میکنند. برخی از این روشها عبارتند از:
1.استفاده از سرکه سیب
استفاده از سرکه سیب در این خصوص بسیار مؤثر است و یک درمان خانگی کنه سگ است. شما میتوانید سگ خود را در این سرکه حمام کنید. به این ترتیب کنهها به سادگی از بدن سگ جداسازی میشوند. برای استفاده از این محصول باید از ماده بوراکس نیز استفاده داشته باشید. بوراکس باید به خوبی در محلول شما حل شود. در غیر این صورت تأثیرگذاری مطلوبی نخواهد داشت.
شما باید محلول را به صورت کامل به بدن سگ خود تماس دهید. اما از استفاده از آن در بخش دهان و چشم سگ خودداری کنید. به این ترتیب کنهها به تدریج رفع میشوند. شاید لازم باشد که این روش درمانی را چند مرتبه تکرار کنید.

روشهای درمان کنه در بدن سگ
2.استفاده از عسل
استفاده از عسل نیز یکی از راهکارهای مهم است. عسل خواص باورنکردنی برای درمان این قبیل مشکلات به همراه دارد. استفاده از عسل برای درمان مشکلات پوستی حیوانات مانند سگ کارایی دارد.
3.استفاده از روغن زیتون برای رفع کنه
اگر روشهای قبل را امتحان کردید و به نتیجه نرسیدید و هنوز هم نمیدانید برای درمان کنه سگ چه باید کرد؟ باید بدانید که یکی از راههای درمان خانگی کنه سگ، استفاده از روغن زیتون است. برای استفاده از این ماده در خصوص درمان کنه باید آن را به صورت مستقیم بر پوست سگ بزنید. به این ترتیب نواحی آسیب دیده در بدن سگ تسکین مییابد. با استفاده از مداوم از روغن زیتون، شر کنهها را از بدن سگ کم میکند.
4.استفاده از پراکسید هیدروژن و بوراکس
برای این که بدانیم چگونه کنه سگ را از بین ببریم؟ باید به علل بروز این قبیل مشکلات در بدن سگ دقت داشته باشید. موادی مانند پراکسید هیدروژن در این زمینه بسیار مفید هستند. استفاده از آنها در منزل از محبوبیت بسیار زیادی در میان صاحبین سگ برخوردار است.
درمان خانگی کنه سگ با استفاده از پراکسید هیدروژن در تسکین برخی از زخمهای پوستی سگها نیز مفید خواهد بود و این قبیل مشکلات را نیز به سادگی برطرف میکند. در صورتی که به صورت مداوم از این مواد استفاده کنید و پوست سگ خود را با محلول حاصل از این مواد شست و شو دهید، کنهها به کلی از بین میروند. در نظر داشته باشید که از این مواد باید به صورت مداوم استفاده کنید.
وجود کنه در بدن سگ را دست کم نگیرید
اگر شما نیز از یک سگ نگهداری میکنید، احتمالاً پرسش برای درمان سگ چه باید کرد؟ برای شما مطرح شده است. ما در این مطالب به درمان خانگی کنه سگ اشاره کردیم. هر یک از این روشها شما را در زمان کوتاهی به نتیجه ایدهآل میرسانند. برای جلوگیری از انتقال کنه سگ به انسان باید سگ خود را مرتب با استفاده از مواد نام برده در درمانهای خانگی، شست و شو دهید. خطرات کنه سگ برای انسان نیز در این خصوص بسیار حائز اهمیت هستند. به این ترتیب برای جلوگیری از انتقال این قبیل بیماریها به انسان باید آنها را در بدن سگ خود از بین ببرید.

وجود کنه در بدن سگ را دست کم نگیرید
عوارض کنه در سگ سلامت بدن این جانداران را به خطر میاندازد. به همین خاطر باید به سرعت برای جلوگیری از این آسیبها و پیشروی آنها در بدن سگ خود، اقدام کنید. در صورتی که این روشهای درمانی خانگی در بدن سگ شما تأثیرگذار نبودند، باید فوراً به دامپزشک مراجعه نمایید.