سگ خانگی چند وعده غذا می‌خورد

سگ خانگی چند وعده غذا می‌خورد
0
(0)

امروزه در میان حیوانات خانگی، سگ‌ها به علت ویژگی وفاداری و هوش ذاتی‌ای که دارند، نسب به سایر حیوانات، بیشتر مورد توجه انسان‌ها قرار گرفته‌اند. اما نگهداری از سگ‌ها، مسائل و نکات خاص خود را دارد و یکی از موضوعات اساسی که در مراقبت از سگ‌ها باید در نظر گرفته شود، تغذیه سگ و این موضوع است که سگ خانگی چند وعده غذا می‌خورد. در واقع نگرانی خیلی از افراد برای نگهداری از این حیوانات، تهیه‌ی غذا و تغذیه‌ی سگ‌ها است. در ادامه شما را برای بررسی این موضوع راهنمایی خواهیم کرد.

مقدار غذای مورد نیاز سگ در روز چقدر است

مقدار غذای مورد نیاز سگ در روز چقدر است

مقدار غذای مورد نیاز سگ در روز

نژاد سگ‌ها تعیین می‌کند که بدانیم باید به سگ چند وعده باید غذا داد. ولی به صورت قانونی و اصولی در روز تنها یک وعده‌ی غذایی برای آن‌ها کافی است. البته ممکن است سگی که از آن نگهداری می‌کنید، همیشه گرسنه باشد، اما شما باید در برابر او مقاومت کنید. برای سگ‌های بالغ یک الی دو وعده غذایی کافی است و برای توله‌ی آن‌ها مسلماً باید تعداد وعده‌های غذایی را بیشتر کنید.

تعیین زمان غذا دادن به سگ‌ها

پس از این که مشخص کردیم غذای سگ چند وعده است ، تعیین کردن یک زمان معین برای تغذیه آن‌ها از مهم‌ترین نکاتی است که باید به آن توجه کرد، زیرا در تربیت و اخلاق آن‌ها بسیار تأثیر‌گذار است. بهتر است که هر ۸ ساعت یک بار، یا هر ۱۲ ساعت یک بار به آن‌ها غذا بدهید و در زمانی که فعالیت کمتری دارند، در کل بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه را برای هر وعده غذایی در نظر بگیرید و آن‌ها را تغذیه کنید.

مقدار غذای مورد نیاز سگ بر اساس وزن

از میان وزن سگ، وضعیت سلامت، شرایط زندگی، متابولیسم، سن و نژاد؛ وزن، مهم‌ترین فاکتور برای این است که بدانیم چه مقدار غذا به سگ بدهیم. اگر می‌خواهید به صورت اختصاصی سگ‌تان را تغذیه کنید، بهتر است که به دامپزشک مراجعه کنید، اما در حالت استاندارد، باید یک بیستم وزنش به او غذا دهید. مثلاً سگی با وزن ۱۰ کیلو، روزانه به نیم کیلو گرم غذا نیازمند است.

مقدار غذای تشویقی سگ‌ها

پس از اینکه متوجه شدیم چه مقدار غذا به سگ بدهیم، غذا‌های تشویقی که جدا از غذای اصلی سگ هستند و فقط جنبه‌ی سرگرمی و تربیتی را دارند را می‌توان مورد توجه قرار داد. مقدار آن باید بین ۵ تا ۱۰ درصد غذای اصلی این حیوانات را تشکیل دهد. مصرف بیشتر از این مقدار، ممکن است برای آن‌ها خطرناک و مشکل ساز باشد، اما اگر کمتر از این مقدار، به آن‌ها داده شود، موردی ندارد. البته باید حواستان به کیفیت تشویقی‌های تجاری باشد تا با خوردن آن‌ها مشکلات گوارشی برای‌شان پیش نیاید.

غذای سگ چند وعده است

غذای سگ چند وعده است

مقدار غذای مورد نیاز توله سگ

تا به اینجا مقدارغذای مورد نیاز سگ بالغ بزرگسال را مشخص کردیم و دانستیم که سگ خانگی چند وعده غذا می‌خورد. اما توله‌های در حال رشد، نسبت به سگ‌های بالغ به مقدار و وعده‌های بیشتری نیازمند هستند تا رشد استخوان‌ها و اندام‌های داخلی آن‌ها کامل شود. توله‌ها را بر اساس سنی که دارند، می‌توان به صورت زیر دسته‌بندی کرد تا تشخیص دهیم که چه مقدار غذا به سگ بدهیم:

  1. توله‌های یک ماهه: تا رسیدن به این سن، توله‌ها از شیر مادر تغذیه کرده و تمام مواد ضروری را از همین شیر دریافت می‌کنند. البته در کنار شیر مادر، می‌توانید شیر خشک را هم از طریق قطره چکان‌ها به توله‌ها بدهید.
  2. توله‌های دو تا شش ماهه: وقتی توله‌ها به سن یک ماهگی می‌رسند علاوه بر شیر مادر به غذا‌های نرم نیازمند هستند. معمولاً والدین به توله ‌هایشان، بین ۳ الی ۴ وعده غذا می‌دهند. مقدارغذا باید توسط دامپزشک‌ و باتوجه به نیاز‌های توله، با مقدار مناسبی مشخص شود. هنگامی که به سن سه ماهگی رسیدند، می‌توان از غذا‌های مرطوب و خشک تجاری مخصوص آن‌ها استفاده کرد. البته با تعیین یک برنامه تهیه‌ی غذای خانگی مناسب، می‌توانید از غذا‌های مغذی خانگی نیز به آن‌ها بدهید. این روند را تا ۴ الی ۵ ماهگی نیز ادامه دهید.
  3. توله‌های شش الی دوازده ماه: در این سن توله‌ها باید کم کم به سمت رژیم غذایی بزرگسالی بروند. مقدار کالری غذای آن‌ها باید کاهش پیدا کند، زیرا در این روز‌ها عقیم می‌شوند و در روز ۲ وعده غذا برای آن‌ها کافی است. البته باید حواستان به تربیت آن‌ها باشد و از غذا به عنوان یک چیز مهم برای تربیت درست آن‌ها استفاده کرد.
وعده های غذایی سگ خانگی

وعده های غذایی سگ خانگی

سخن آخر

در این مقاله، متوجه شدیم که سگ خانگی چند وعده غذا می‌خورد. با توجه به استاندارد‌هایی که برای تعیین مقدارغذای سگ‌ها گفته شد، علاوه بر نژاد، آن‌ها دارای روحیه و سلیقه‌های مختلفی هستند، بنابراین امکان دارد نیاز‌های غذایی مختلفی داشته باشند. پس در هر مرحله‌ی نگهداری و مراقبت از سگ زیبای خود، مشورت با دامپزشک را در برنامه اصلی خود برای مراقبت از آن‌ها قرار دهید تا خصوصیات منحصر به فرد آن‌ها مورد توجه قرار گرفته شود.

این مقاله چقدر مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

اولین کسی باشید امتیاز میده!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اولین navigation menu here خود را ایجاد کنید
سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟